Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Tuesday, November 8, 2011

Perutusan SPM 2011 Dari Blog Cerita Fahmi


SPM kian menjelma. Persediaan SPM macam mana? Ni entry aku sebelum aku nak duduki SPM. Memang kecut habis perut ni. Rectum,pancreas, illium dan sebagainya dah berkumpul dalam appendix.Anus juga turut ditarik bersama. Haha. Gila!


Soalan percubaan SPM negeri, Soalan ramalan, Soalan jenis soalan aku dah jawab. Tips SPM? Semua jenis tips aku dah baca(poyo jap). Nak tips SPM? Tunggu aku jawab dulu SPM, aku dapat result cun baru aku share. Kalau tahun depan keluar result aku sepi membawa diri, tak ada tips maksudnya result tak cun la tu. Haha..

Yang penting dalam segala perkara adalah keberkatan serta keredhaan Allah. Kalau kita dah usaha semaksima mungkit tapi Allah tak nak bagi memang tak akan dapat juga. Kita masuk dewan periksa dan ingin menjawab soalan. Kalau Allah tak bagi ilham, soalan function Addmath pun kita tak boleh jawab. Allah pemberi ilham!!

Maka dengan ini, aku dengan penuh rendah diri ingin memohon restu dan maaf kepada semua yang membaca entry ini. Andai selama aku menulis aku ada menyinggung mana-mana pihak maka ampunilah daku. Doakan kejayaan aku dalam SPM. Doakan keberkatan ilmu untuk aku. Doakan apa yang terbaik untuk aku.

Ada yang nak bagi kata-kata semangat kat aku tak? Haha..

Banner kat atas tu aku amek kat blog abang baju renang( nama ni aku reka) kat blog dia http://epulsblog.blogspot.com/

Jumpa lagi lepas SPM. Assalamualaikum..

11 comments:

Nurmaisarah Ismail said...

Good luck SPM! Buat yang terbaik, straight A+'s (: AMIN!

Dr. hati.. said...

REP..pas SPM ana, ammar taqi, ngan lutfi nk gi mesir 24 hb 12..3 bulan blaja fasih arab..saje nk bg tau..hehe

Dr. hati.. said...

azzam nie

B0B said...

selamat ber SPM lah bro :D

EmaN said...

Gud luck Bro.. :)

Epul said...

amboi! HAHA. Buat yang terbaik rep. igt org yang tersayang. HAHA

Adibah Ishak said...

yup betul tu ckp epul..jawab exam ingat org tersayang dpt byk ilham. HAHA.. all da best arieff :)

alia zainol said...

all the best :)

FAHMI said...

tq semua yang wish.=)

thaqibzaki said...

Do your best. :)

alisha said...

cutenye..jemput singgah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...