Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, January 15, 2011

Apakah Itu Redtube??


Bila aku belek-belek aku punya top search keyword, memang kata-kata lucah jugak yang jadi perhatian. Aku pun dah pelik. Adakah blog aku ni blog porn? Ohhh..tidak sama sekali..hahaha..

Oleh kerana itu aku dapat idea nak buat satu post pasal perkataan-perkataan lucah ni la..Jom baca sampai habis hasil kajian aku..haha..

Aku ada buat sikit kajian tentang penggunaan internet di Malaysia tercinta kita ni. Aku usha-usha keyword porn yang famous-famous kat google insight dan inilah hasilnya...

REDTUBE
1.Pahang
2.Johor
3.Melaka

YOUJIZZ
1.Johor
2.Pahang
3.Kuala Lumpur

PORN
1.Kuala lumpur
2.Pahang
3.Johor

XHAMSTER
1.Pahang
2.Kuala lumpur
3.Johor

FREE PORN
1.Pahang
2.Kuala Lumpur
3.Selangor

Kat atas ni aku pilih keyword-keyword yang menarik minat aku nak tengok rating negeri mana paling tinggi.

Okaylah, Kita buat penilaian yang mudah la. KIta buat macam sukan. Tempat pertama dapat 10 mata, tempat kedua 7 mata dan tempat ketiga dapat 3 mata. Jom kita tengok sapa johan untuk kejohanan negeri-negeri Porn Malaysia.hahaha..

PAHANG berjaya mengumpul 44 markah!!tahniah kita ucapkan...

JOHOR pula berjaya mengumpul markah 23.Tetap kita ucapkan tahniah atas usaha gigih mereka..

MELAKA ape citer ni? Dapat 3 markah je? Usaha lagi kerana usaha itu tangga kejayaan..hahaha..

KUALA LUMPUR berjaya cekau markah sebanyak 27.

SELANGOR tidak beraksi dengan ganas kerana hanya mampu kumpul 3 markah.huuu..

Maka dengan ini saya sebagai tuan punya blog ini mengisytiharkan dan menganugerahkan pingat kejohanan negeri-negeri porn Malaysia kepada senarai pemenang-pemenang dibawah..

Johan-PAHANG
Naib Johan-Kuala lumpur
Ketiga-Johor
Saguhati-Melaka dan Selangor

Aku tulis pasal benda ni bukan saja-saja. Aku nak tekankan kat sini benda-benda porn ni tak elok sebab dia membawa kepada zina. Memang dah terbukti. Remaja yang layan porn mesti rasa nak cuba. Dapat pulak awek dia jenis yang merelakan segalanya apa yang ada didalam dan diluar maka sesi praktikal memang berjalan dengan lancar la kan?hahaha...

Faktor-faktor yang aku rasa yang mempengaruhi rating adalah Pendidikan dan Bilangan pengguna internet sesebuah negeri. Kalau negeri tu tak ramai pengguna internet sekalipun, tapi kalau tak ada pendidikan yang menghalang dari tengok porn ni maka mungkin dalam satu rumah yang ada satu PC pun boleh kongsi gilir-gilir satu family layan blue.Btol tak?

Aku tulis post ni memang nak bagi sapa-sapa yang layan porn terasa. Tapi kalau terasa tu jangan nak serang aku pulak eh. KAlau terasa, pergi kat mana-mana ceruk rumah dan beristighfarlah kat sana ye..hehe...

Lagi satu, Aku bagi keyword-keyword ni janganlah pulak korang yang baca ni pergi search..mampos aku nak tanggung dosa korang layan blue..haha..aku berlepas tangan eh, kalau korang nak bukak jugak, time nak masuk neraka nanti jangan tarik kaki aku yang dah sikit lagi nak masuk syurga.hehe..

JAp, Kalau nak tahu lah kan..Negara kesayang kita ni mendapat tempat ke-3 dalam negara-negara kat dunia ni yang menyangap nak bukak porn kat redtube..Bangga bukan?hahaha...

Jawapan untuk tajuk entry aku hari ni ialah..Redtube ialah kayu ukur tahap pendidikan agama di sesebuah negeri. KAlau negeri tu menang kejohanan kita ni, mungkin negeri tu perlukan perhatian yang lebih dari aspek rohani. Negeri yang terkena tu harap rasalah ye..hehe..

Sampai sini sahaja enty kali ini, aku nak mohon maaf kalau ada yang tak puas hati tapi terima je lah hakikat yang aku bukak kat atas sebentar tadi..KAlau lepas ni ada kejohanan Negara-negara porn Dunia mungkin Malaysia boleh hantar Johan kita pergi bertanding..HAHAHA...

Salam~

27 comments:

amad said...

pas nih search porn landing kt sini plak, hahahaha...

farah hairuddin said...

pahang??omg!!memalukan~huhu...

Kool Stuffs said...

pahang???..DS1M harus ambik tindakan..hehe..
negeri kelahiran ak tak de..yeay2..

Adibah Ishak said...

nasib baik perak xmasuk carta..tp xbermaksud xde lansung..mungkin pendidikan agama sudah ada tapi kesedaran yg kosong.

10jarijemari said...

yeke ni bro??? selamat la selangor jatuh kepada saguhati~ huhu~

Cikgu Fikri said...

pergh...
cm maner melaka bole terselit sekali ni?
ish2....

FAHMI said...

selangor sejahtera selangor negeri berkebajikan.jom usaha biar selangor negeri kita terkeluar dari senarai kelayakan.kita masuk kejohanan lain la..haha

Cik Ungu Violet said...

kira pahang lagi advance dari KL rupanya. ape2 pun tepuk dada tanya iman ~

Pendapat Syah said...

nasiblah sabah xda sngt dlm list..

edy said...

kira negeri kedah darul aman aku bgus jgk la...xdak dlm list ni....mmg aman kedah...heheh

touya said...

fuhhh rupa-rupanya orang perak budak baik-baik

FAHMI said...

Edy:tengok la sape memerintah.haha..takbir!!

Tuan-Belog said...

pergghhh...kuat btol org KL tgk blue eh....haha...

iniialahaku said...

no kommen...ahaha..sib bek kg aku xdak

::nuRuLaDHar:: said...

huhu nasep perak xde..hahahaa ntah pape la kan kan?

Muhd Fadil said...

: terengganu takde kan?kan?aman terengganu.hehe

si para para said...

aduhh siap bagi anugerah lagi tu.haha
hindari dari semua tu.. gelap hati gelap masa depan

SoutulMujahid said...

"Lagi satu, Aku bagi keyword-keyword ni janganlah pulak korang yang baca ni pergi search..mampos aku nak tanggung dosa korang layan blue"

x perlu pun sebenarnye ko tulis keyword tu. mmg ko cakap mcm ayat kat atas. tp apa org peduli dgn kata2 ko tu?

klu nak tulis, kena fikir masak2.. walaupun nak tunjukkan pengajaran, boleh gak jadi maksiat.

nak tulis pasal porn, x perlu tulis keyword pasal porn. kalau ustaz nak cakap pasal zina, dia x perlu berzina

wallahu a'lam

Afiq Din said...

aiyak.. naseb bek saguhati je... haha

Berto said...

hehehe..hidup selangor!! tp aku org key ell

ieMa ackLes said...

perghh pahang johan,,,
hebat la...

nUr said...

ish2.....bangsa kter ap nk jd skg..

tengku ashran said...

konsep 1 malaysia,
1 malaysia tengok porno,
1 malaysia masuk neraka..
hohoo
main2 je ^_^
btw,this post sgt bagus

Ifti Larina said...

PAHANG ?!! what the heck?!! memalukan! <---ANAK PAHANG NIEEE
T______T

Sylangster Pressure said...

sabah nmpk mcm suci jee kan..haha

cik dokter said...

wahh kelantan x msuk list..alhamdulillah..:)

Domo Mega said...

huhuhu...nasib baik terengganu xde...kalau tidak....wat malu negeri je...huhuhu...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...