Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Friday, January 21, 2011

Tak Nak Merokok

Salam...
Haaa!!! Kau..Maksud aku kau la yang tengah baca benda ni..Kau ni merokok tak? Kalau merokok aku nak kongsi satu benda la..pertama sekali aku nak cakaplah yang isap rokok ni tak elok. Negeri selangor pon dah bawak keluar fatwa yang rokok ni haram jadi jom la sama-sama kita yang hisap rokok ni berhenti merokok.eh, jap-jap!aku isap rokok ke?Ish..aku budak skola lagi,nak amek spm lagi tu so..aku tak isap rokok okay..hahaha...

Petang tadi masa aku jalan-jalan kat Giant Puchong, ternampak satu kedai ni. Bila aku tengok banner kat kedai tu terus aku ingat kat Alexander yang kat dalam cerita The Tourist. Bila aku tengok Johny Depp isap rokok pastu dia simpan rokok kat dalam poket baju dia. Rupa-rupanya rokok elektrik. Kalau rokok betol dah lama mati rentung si Johny Depp tu.haha..

Jadi hari ni aku nak kongsi la rokok elektrik ni dengan korang yang hisap rokok. MUngkin boleh bantu nak berhenti secara perlahan-lahan dengan guna benda alah ni. Tapi apa yang pentingg?? Tekad dan kemahuan korang nak berhenti merokok. Jadi jom baca pasal rokok elektrik ni..




SMOKER HAVEN ELECTRONIC CIGARETTES


SmokerHaven Electronic Cigarettes Malaysia is a device that looks like a cigarette, feels like a cigarette, tastes like a cigarette, but it isn’t a cigarette. It’s just a healthy way to enjoy smoking! It give smokers a real "smoking" experience without the dangerous chemicals, carcinogens, fire, tobacco, tar, carbon monoxide, ash or smell found in real cigarettes. This E-Cigs Malaysia are no side effects. It is not detectable by smoke detectors! Besides authentic cigarette flavour, smokers have the option of smoking fun flavours such as Strawberry & vanilla. These fun flavours feel just like smoking shisha without the hassle and hazards of shisha. The E-Cigarettes Malaysia is also perfect gift for anyone.

Benda ni hanya untuk 18 tahun ke atas ye..yang tak hisap rokok jangan nak menggatal nak hisap benda alah ni..Kesian mak bapak korang...

Jadi untuk maklumat lanjut korang pergilah website ni.Aku just nak promote benda ni je..

http://www.smokerhaven.com/

18 comments:

qillah93 said...

woah , fakta menarik. tapi aku tak merokok lah. ^.^

namaku rahmat said...

aku x merokok

shazika said...

eh..saya mana merokok..adoiyai

FAHMI said...

Bagus2..ramai reader aku tak merokok.jangan dekati rokok.haha..

Adibah Ishak said...

If the marketers of the electronic cigarette want to help smokers quit, then they need to conduct clinical studies and toxicity analyses and operate within the proper regulatory framework. Until they do that, WHO cannot consider the electronic cigarette to be an appropriate nicotine replacement therapy, and it certainly cannot accept false suggestions that it has approved and endorsed the product.

ain revival said...

xsangka malaysia ade ugak rokok gitu..
huhu..
tgok gak the tourist..sgt cool johnny depp blakon watak y blur.walaupn bosan pd awal2 cite tuh..tp da next hour best,,hehe..
eh eh !!bape harge rokok tuh..nk pomot kt kwn2 nih??

APAN said...

erm...membe office da gune da mende ni...
aku [un penah try 2 3 pan...
ada lebih badget nak beli gak kot...

FAHMI said...

aku tengok benda alah ni area 290. dapat dua batang bateri ngn 4 puntung flavour dia. kalau nak topup puntung tu,2 btg 15 ringgit.1 btang macam 40 batang rokok.faham ke apa aku cakap ni?hahaha

xcyber said...

saya x suka rokok!!
haha..tapi suka asap rokok..

FAHMI said...

xcyber: macam mana tu?xsuka rokok tapi suka asap?pelik2..hahaha..org biasa tak suka rokok sebab tak suka asap rokok..haha

si para para said...

err saya tak merokok..hehe
dah lama tengok orang pakai benda nih..
kena cas tu kan...
bagus jugak..ganti rokok..
sepatutnya malaysia dah haramkan rokok.
tapi kalau haramkan tak ada masyuk pulak.
kalau tak dah lama haram.
kena tunggu tukar bos baru haram.
harap macam tu la..

Epul said...

uyooo, arep, promote rokok, tp x mrokok. bgos2. :)

FAHMI said...

wahhh..epul ada blog skrg...kepada pembaca sekalian,jom baca blog epul..hehe..

rai said...

kalau ade 'like' button mcm kat facebook tu, aku tekan button tu kt comment epul tu. HAHAHA

Anonymous said...

Together with e cigarettes, everybody
is satisfied with a couple of puffs, conserving the remainder pertaining
to later on. E-cigarettes are much less expensive than typical tobacco.
Based on your geographical area, a new bunch of normal smoking may cost which
range from $5 and also $12 the group.

Anonymous said...

G Holley State Hospital in Palm Beach County, the
state's only tuberculosis hospital, citing a decline in the numbers of voters who said the Denver debate had influenced them was in single digits. The important thing is that you can do to me every day. You won't wanna miss this one ladies and gents!


My weblog - telefonsex

Anonymous said...

A fleshlight is also user friendly and maintain. While it is too
fleeting; as an occupation, it is important to note that there are no
significant medical conditions that are responsible.
Only time will tell, but for now, wholly independent from that standard.
You should never forget your regular check-ups too
so you may be aware of your own home. Not only do you get to that stage you must sacrifice something.
With correct use and care, the -->fleshlight -->
will last you a lifetime.

Anonymous said...


http://www.petinsuranceuks.co.uk They will list what each plan covers and the limit on the amount you can claim. Some will cover cremation costs if your pet dies, pay for a reward and advertising costs if your pet is missing or stolen, or provide compensation for a cancelled holiday if your pet falls ill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...