Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Sunday, May 22, 2011

Fahmi:The legend Is Born


Aku dah besar...


Kalau aku buat kes jenayah aku bukan lagi bawah kategori juvana...

Kalau aku bunuh orang, aku akan di gantung..

Kalau aku buat jenayah..Aku tak akan masuk sekolah henry gurney dah..

Kalau aku nak masuk wayang tengok cerita Fast and Furious, aku tak payah takut-takut macam sebelum ni dah...

Aku boleh keluar lewat malam, kalau kena tahan polis, tunjuk ic, lepas...

Aku dah boleh ada sijil menikah...

Aku dah boleh buat semua benda lah...

Sebab Aku dah umur 18 tahun..Hahaha...(maaf kerana agak exited)


Yang paaaliiinggg penting...Aku dah tua, aku dah nak mati, umur aku makin pendek. kubur makin dekat.....Tanggung jawab makin berat,banyak luas... Ujian dan cubaan hidup pasti semakin mencabar yang memerlukan iman yang tinggi. Semoga pertambahan umur aku selari dengan bertambahnya amal aku. (aku doa utnuk diri sendiri sebab korang tak doakan.) ..hahaha..

Tahun ni aku sambut brthday sambil jawab paper addmath. Best kan? Nasib baik boleh jawab, kalau tak boleh jawab? Memang hari paling indah dalam hidup.haha..Tapi, kepada pelajar diluar sana, percayalah, Addmath bukan satu mata pelajaran yang susah seperti yang biasa di hantu-hantu kan.Haha..(iklan dari menteri pelajaran jap)

Aku nak ucap terima kasih kepada semua insan yang telah wish aku semalam,hari ini ataupun sapa yang nak wish setiap hari pun boleh.Sila2.haha..aku rasa ada lagi insan yang sepatut wish tapi dia tak wish lagi.Memang nak kena..

Tapi tahun ni aku rasa ramai yang wish aku..Kat Fb memang ramai la..Kat Hp pon ramai jugak. Memang la tak seramai manusia yang wish birthday waktu birthday korang tapi ni aku tengah cerita record peribadi aku.Haha..Apa petanda ni eh???

Jadi aku nak list sikit blogger-blogger yang telah wish birthday aku.(penghargaan ni)

http://www.benashaari.com/ (antara yang terawal)


http://zikeryhassan.blogspot.com/ (membe aku..aku kenal mamat ni..)


http://www.cikwaniecazandra.blogspot.com/ (ini debater,musuh aku..haha)

http://melinmelin.blogspot.com/ (kawan Blogger...=) )


http://www.aktivismuaz.blogspot.com/ (ni sifu aku gak..dulu dia yang banyak ajar aku pasal dunia blog)

Blogger yang wish tapi tak terlist kat atas ni harap maklumkan kat aku.takut terlepas pandang.hehe

P/s: Tak ada yang nak wish lagi ke? Bagi la hadiah best2 sikit. Korang blogger2 buat party untuk aku ke..Tak sudi tak pe la..haha..

25 comments:

MyraAyreen ^^ said...

happy besdayyyyyyyyy 18th , sweet ! heeee :D

FAHMI said...

Thx..=)

zikeryhassan said...

eh kenapa nama aku ada? ahaha.

FAHMI said...

Sebab kau ingt kat aku..aku terharu weyh..haha(kalau tak ada khidmat FB,rasa2 kau ingt kat aku tak?haha

blackroses said...

happy birthday

Muaz Faris said...

ana wish, tak tulis pun nama blog ana..

pilih kasih nampak, sampai hati camni arief.. hehe..

promote lah gak blog ana yang tak pro cam anta..haha.

FAHMI said...

ehhh...lupa la bro..lupa lak abg blogger kita sorang ni..haha..ok3..akan dimasukkan..

Aisyah Aina said...

happy 18th birthday! dah tua...kahkah :D

**::CIKNUURUL::** said...

wahhh,dpt pnhrgaan la spe yg wish,.hehe,.CN nk wish jgk,.tp xyah la listkn,malu,.hek3,.poyo,.ahha,.selamat hari lahir,.smoga umur yg diberi pnjam seketika ni dpt mnckupkn amal2 soleh dan dirahmati Allah slalu,amin,.insyallah,.

CN folo ni tau,.sile amik tahu,.hehe,.

fiq. said...

lalalal, entry bufday ghupenye, muehehehehhe

fiq. said...

happy bufday bro,, kecik lagi lu,,ahaha

Miss Dolce and Gabbana said...

Salam ulangtahun kelahiran yang ke 18 tahun.Semoga Dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Moga berjaya dunia dan akhirat disamping bertambahnya amal dan iman.Have a blast! :P

AesyaZealous said...

wahaha..aku pun ade.. takde hadiah la bro.. gua bagi hadiah al fatihah je la ek.

FAHMI said...

Thx semua yang wish..aku nak bagi hadia kat korang la.korang nak apa eh?haha(poyo je ni)

Budak Chomot said...

Baru nak 18 ke dik? Hahah.

Yeay yeayy, blog ahkak pun ade!
Thanks tau nyahhh. Muahaha :D

kunci locker said...

errr...aku jd abg blogger kita??wakakakaka..lawak r..ko ni..errr...hahha

FAHMI said...

Hahaha..kunci locker speechless...haha

azie said...

happy besday fahmi

Belalang Hijau said...

bro nape link blog belalang xde dlm senarai org2 yg wish besday tu?ini x adil!!!

ops, lupa lak yg belalang x wish besday lagi...patut xde kat atas tu...hahaha

selamat hari jd bro...semoga rezeki bertambah murah, ceria selalu dan semakin kacak! XD

cikcahya said...

happy birthday :)

Cikya said...

aikk, kenapa lagend ? bukan legend ??
hee.. :D
kompius, 18 ambik addmath.. :)
pape pom, hepy besday naa..
malam masih muda, langkah masih jauh..

farisha azwani said...

aku bangga . hahaha hadiah kau menyusul kemudian .=)

aimi amalina said...

happy birthday fahmi (:

munira sajuti said...

nyesal aku bagi wish special tu weyy. nyesal ! HAHA

Muaz Faris said...

thanks for that, dapat layanan istimewa daripada abang kacak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...