Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Monday, May 30, 2011

Bapak Haram, Anak Makruh...

Kronologi Peristiwa...

-Dia conteng gambar lucah di pintu locker

-Senior panggil sebab kantoi gambar tersebut

-Senior denda untuk pengajaran

-Nak pukul takut patah jadi denda pumping dalam bilangan yang besar

-Dia balik rumah dan mengadu kepada mak dan ayah

-Ayah datang bawak geng 3 orang ke sekolah

-Cari si Senior nak bantai

Sampai sini je kot kronologi dia berhenti.

Aku telah tanya pendapat dari seorang professor yang merupakan timbalan majlis Prof di salah sebuah universiti tempatan.....Dan ini adalah komen dia. Aku petik satu je ayat yang dia bagi.


"Anak tak cerdik, bapak pun tak cerdik"



Aku menggunakan perkataan tak cerdik la kan. Sopan sikit. Kang aku main lepas takut nampak kasar sangat. Haha..So ini jela satu kisah yang aku nak kongsi. Ini kisah benar. Cuma tak masuk surat khabar je. Haha..




Kenapa tak ada orang nak join segmen aku? Ni rasa nak nanges ni..huu~


Ni nama-nama mereka yang sudi join segmen aku. Jom tengok paa pendapat mereka tentang BULI...


http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://takutake.blogspot.com/2011/05/buli-buli-dan-buli.html


http://kheeyutohid.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://bellalunana.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmibulibuli-dan-buli.html


http://browniebeelicious.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://duniasoldier.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://menikochiego.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://epulsblog.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://sitinurafifahazizan.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html

http://aziluzdanhidupnya.blogspot.com/2011/05/tanya-fahmi-buli-buli-dan-buli.html


Aku masih membuka segmen ini..AKu harap ada yang nak join lagi. Kalau tak nak join cakap tak nak join. Senang.Haha..Nak join??? Boleh2...sila tekan SINI kalau nak join.hehe

3 comments:

Piah Becok said...

kesian... yang mana cetek akal tu ye? dik, kau tukar template, mak tatau... *eh, kantoi da lama tak pi blog kau kan... tihihihi...*

segmen tu, terbukak lagi kan? esok2 la ye ahkak join. keletihan malam ni.

jom terjah: HAMBA ZAMAN SEKARANG: ulasan ringkas

muhammad zaid said...
This comment has been removed by the author.
Muaz Faris said...

fahmi, ana perlukan pertolongan sekarang, blog baru je rasmi, tak ramai visitor, perlukan belas kasihan seorang kawan karib untuk link kan blog ana kat blog ini,,

semoga ALlah merahmati..
exchange link..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...