Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Tuesday, August 30, 2011

Ini Bukan Merry Krismas


Selamat hari raya aidil fitri kepada semua yang baca blog aku..

Aku nak ucap kepada semua orang yang aku kenal tapi tak semua orang yang aku kenal baca blog aku. Itu masalahnya. Jadi aku akan berusaha untuk bagi semua orang yang kenal aku baca blog aku. Ok tak macam tu? Haha..

Aku nak tulis SMS raya kat setiap orang, habis la kredit aku kan.(berkira) nak bagi kad raya lagi la harapan. So aku tulis kat blog bagi korang semua baca. Tak ada alasan nak terasa-terasa bila aku tak wish. Sapa suruh tak baca blog aku kan? Haha..

Kesempatan ini aku ingin memohon maaf kepada semua orang. Minta halal segalanya. Kepada pembaca blog aku, minta maaf kalau aku ada terkasar tersalah bahasa selama aku menceburi bidang penulisan ni. Kalau kita nak settle belakang tabir, boleh inform aku. Hoho..

Fahmi: Tahun ni raya pakai jubah putih. Beraya di hospital ditemani buku-buku pelajaran. Whoa!!

9 comments:

Muaz Faris said...

merry krimas lmbt lagi la..eh..

disebabkan nta blog kan perkataan SMS RAYA.

cuba search kt internet,
UCAPAN SMS HARI RAYA AIDILFITRI

tgk ana katne..just nak bagitau, SEO tu penting gak selain network ye..hehe

happy blogging.

AesyaZealous said...

selamat hari raya aidilfitri..
mintak maaf kalau ade salah silap..terkasar bahasa ke, tersinggung perasaan dikala separa sedar ke..maap la ye.. hehe..

jangan risau..ana dah maafkan segala kesalahan anta kt ana.. ade ke?haha(nak jugakk ana anta..hahahahha)

nini said...

selamat hari raya...n maaf kalo ada salah silap -=D

AMMAR YASIR said...

Selamat Hari Raya. Ampun maaf dipinta jika ada salah silap harap diampun

Zul Fattah said...

salam ziarah...
slamat hari raya ke dua..

Cik Bell said...

ha..yelah..aku maafkan la kslhan ko..selamat hari raya yer ;p

ain revival said...

selamat hari raya ~
semoga bergembira d hari lebaran nie ~

Muaz Faris said...

ok... tgk ni, anta dh jadi blog pilihan di Blog day..

http://www.muazfaris.com/2011/08/blog-day-nuffnang-raikan-6-blog-pilihan.html

erlina said...

woww awat kt hosptl ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...