Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, August 6, 2011

iPhone 4 from Octove.Com


Korang dah ada account Octove.com ni?? Belum ada lagi?? Kalau belum ada meh klik Join Octove untuk nak buka account baru.

Kenapa aku ajak korang? Sebab benda ni best dan ,menarik. Orang tanya aku apa kejadah benda alah ni. Aku jawab la macam FB tapi versi Malaysia. Betul atau tidak maklumat yang aku sampaikan ni pun aku tak tahu. Hoho

Tapi serius aku cakap benda ni menarik. Aku tau benda ni dari Blog Broframestone. Oleh kerana aku rasa bertanggung jawab maka aku pun ajak korang semua untuk join benda ni jugak. JOm sertai ramai-ramai...

Octove.com ni ada menganjurkan contest. Jadi untuk pertama kalinya aku pun join la contest ni. Sebab apa? Sebab hadiah dia iPhone 4 Bebbb... Korang nak? Kalau nak kena la join contest tu dulu. Ok aku bagi sifir dia ye..

1) Join Octove
2) Add aku dulu sebelum apa-apa.Haha
3) Join la contest tu

Senang kan? Kalau senang, meh support aku. Kalau aku dapat iPhone 4 leh la aku call korang setiap hari.Wahaa!!

Kepada Broframestone: Bagi aku lah iPhone ni. Aku tak ada htc desire.hahaha

3 comments:

HAFIZAH HAIRI said...

nak try lah . hehe .
btw, thanx bg tau . weeeeee <3

FAHMI said...

No problem.Jom support product Msia.hehe

Bro Framestone said...

bro tengah mendalami ilmu iPhone nie...

adeh.. apa aku buat nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...