Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Friday, June 10, 2011

Jom Boikot Konsert Final AF9


"Bismillahirrahmanirrahim...."

Bacaan alfatihah dibacakan dengan merdu oleh si imam dikala mengimamkan solat isya' berjamaah...

Tiba-tiba...

Ada seorang makmum tak baca alfatihah ketika rakaat pertama. Kenapa? Dia sedang menyanyi...Apa kejadah nyanyi dalam solat ni? Rupa-rupanya dia terdengar alunan suara yang lunak yang datang dari luar masjid. Dia pun terleka dan layan...

Ohhhhh..ada ke situasi macam ni? Harap-harap tak ada lah kan?..huhu

Aku tak nak ulas panjang isu ni sebab dah ramai blogger tulis pasal benda ni. Ramai dah kan? So apa yang aku nak seru kat sini ialah korang like page INI untuk nak tunjuk sokongan korang. Biar kosong dataran tu.Hahahaha...Opssss...terover pulak. Sorry..haha...

Kat page tu ada banyak entry pasal isu ni. Jom terjah!!!

Mood: Kalau Final Imam Muda buat kat masjid macam mana?Hehe

2 comments:

Afifi said...

btol2 dh byk yg wt entri pasal ni.. tp bagus la wat dorg sedar sesuai ke x wat af kt c2 kan....

Piah Becok said...

oooo... tadarus alquran takmo buat depan mesjid ke? senang sikit nak solat jemaah nanti.

pffft. merepek je AF ni. keje melalak je.

bace ni pulak: Segmen Fahmi: SAYA.SAYANG.AWAK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...