Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, February 5, 2011

Antara Maher Zain Dan Lady GAga


Diminati seantero dunia
"I praise Allah for sending me you my love"

"For the rest of my life
I`ll be with you "

"Lalala..."
  • Tadi aku pergi kenduri kahwin dan semestinya lagu maher zain dipasang. Memang dah macam jadi lagu wajib dipasang.
  • Tengah dok layan angau sorang-sorang sambil dengar lagu for the rest of my life, aku terfikir satu benda. Hasil perbincangan antara aku dan kawan baik aku.
  • Mungkin hasil perbincangan ini agak pelik tapi ada kebenarannya. Ianya hanya sebuah gurauan realiti.
  • Maka lahirlah equation dibawah ni.hehehe

Maher Zain= LaDy Gaga dunia Islam

Lady Gaga= Maher Zain dunia kapir

  • Kenapa aku cakap macam tu eh? Lady Gaga penah jadi artis yang dipujai ramai dengan lagu-lagu dia yang mengkhayalkan. Bab fashion tak payah cerita lah. Pelik-pelik. KAdang-kadang boleh buat aku lari sendiri ke sudut masjid dan berzikir sendirian. HAhaha..
  • Maher Zain pulak artis yang diminati ramai. Memang tak boleh dinafikan. Jadi bagi aku kedua-dua artis ni ada persamaan iaitu telah mencipta fenomena dalam dunia hiburan.
  • Maka sesuailah kan aku cakap Maher Zain tu Lady Gaga dunia islam sebab dia dah bawak fenomena kat dunia islam dan begitu juga sebaliknya dengan Lady Gaga.hehe..

yang putih tu tudung dia eh.hehe

Mood: Teringat salah satu wish masa ikut satu program kat IKIM. Aku harap suatu hari nanti Khadijah Gaga bakal menggegar dunia hiburan islam.Haha=p

10 comments:

kamarukom said...

laaaa..ni fakta main hentam rupenye hahaha

esmaxempayar.blogspot.com said...

hahaha ..fakta ke auta nie ?

FAHMI said...

ini adalah merapu meraban. tapi macam betol jugak kan?haha

neesa said...

ishh funinggg...

Epul said...

YEAH! KHADIJAH GAGA! hahahaha

AesyaZealous said...

fahmi gaga..hahahhaha

A.D.A.M. said...

Khadijah gaga tu cmne pulak?

FAHMI said...

AZ: kedengaran gelak tawa yang agak kejam. Siap kau Aesya Gaga.hahaha..Aku Fahmi Zain.peace~

ADAM: Lady Gaga masuk islam terus jadi Khadijah Gaga.hahaha. ke ada nama yang lagi best?kui3

najwa kamarudin said...

ahhaha . merapu pun ada betolnya jugakkk .
dulu pun pernah merapu dgn kwn pasal lady gaga .
rapuannya berbunyi :
*hagak2 lady gaga nak join tak kump nasyid rabbani? jadi solo ?
erkk , terdiam dgr omongan kawan tuhhh -,-

FAHMI said...

Hahaha..mesti femes rabbani.tapi dia pompuan la..masuk group nasyid pompuan la. ke duet ngn Waheeda ke.kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...