Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, February 12, 2011

Hosni Mubarak Stepped Down

Kau dah tua pakcik oiiii....eh,atok oiiii
Entry ringkas...

  • Hari ni pemimpin zalim Hosni Mubarak dah turun...Alhamdulillah..
  • Tarikh turunnya Si Mubarak ni ialah 12 Februari 2011. Pada tarikh yang sama Assyahid Imam Hassan Al-Banna dibunuh.
  • Siapa yang tak kenal Mujaddid ni? Haaaa..Wajib kenal maka aku seru pergilah ke encik google dan google lah nama dia..(mustahil ada yang tak kenal)
  • Ada apa-apa disebalik tarikh ini? Ada yang menganggap tarikh ini ialah hadiah bagi ummat islam. Ganti balik atas pembunuhan Hassan Al-Banna...
  • Semoga peristiwa ini menjadi sumber pemangkin kebangkitan islam.Amin~
  • Tadi aku dengar ceramah. Ustaz tu cakap hidup zaman ni ada dua pilihan je. Yang pertama hidup dengan berjuang bermatia-matian. Juang untuk islam ok. Dan yang kedua hidup macam zaman batu. Duduk kat bukit-bukit atau gua. Tanam dan ternaklah makanan sendiri..
  • Kenapa? Sebab kalau pilih selain dua pilihan ni, kita akan hanyut dengan arus moden yang melalaikan dan menjauhkan diri kita dari tuhan...Maka marilah kita renung-renungkan bersama..=)
Mood: Macam biasa,blog aku yang bosan dengan entry yang bosan. Kalau macam ni la kan..sapa nak baca?Huuhu

8 comments:

kOtAk^mAgiKa said...

finally agen yahudi turun jugak.. amin..

czueka zulaikha said...

amin :)

FAHMI said...

Ada sapa yang tak kenal hassan al banna tak?huhu

AesyaZealous said...

mne de bosan.aku bace ni

✿ milly molly ✿ said...

hey, i bace lah :)

Egypt kembali aman la pasni, Thank GOD !

Adibah Ishak said...

alhamdulilah turun gak.

x bosan pun layan je..hehe

PReDicToR said...

ye...semoga peristiwa ini menjadi pemangkin kebangkitan islam

Anati Soki said...

yeay!!! mangkuk hayun nih dah letak jawatan!!! oyeh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...