Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, February 5, 2011

Senyum=)

Dia tak perasan dia tak ada gigi
  • Abah aku cakap senyum ni anugerah tuhan. Tak semua orang dapat nikmat senyum dan gelak ni.
  • Ada sorang budak yang duduk dekat-dekat dengan rumah abah aku diriwayatkan tak dapat nikmat senyum ni. Kesian dia.
  • Orang buat lawak tahap dewa pun dia tak senyum dan tak gelak. Pelbagai kaedah moden mahupun tradisional juga tidak mampu buat dia senyum. Bukan sebab processor dia pentium 3 eh. Dah memang jenis tak boleh nak senyum. Kesiann...
  • Aku teringat pasal ni sebab ada sorang kawan aku ni dia suka tengok Raja lawak sampai sanggup tinggalkan kawan kat SB jap. Wahai si AZ, bersyukurlah dengan nikmat senyum dan gelakmu itu. Tak kan kau buat muka blur je kan masa tengok Raja Lawak. Haha..
  • Moral of the story, senyumlahhh...hehehe..

Mood: Rasa nak senyum sepanjang hari. Biar orang cakap aku gila senyum sorang-sorang asalkan aku bahagia. Betol tak?Haha..Jom senyumm..=)



18 comments:

Epul said...

arghh, gamba tuu melekat dalam kepala ana. mengerikan.

nulhazwany abdul malik said...

senyum !
tak perlu kata apa-apa. ^^

raja lawak tu banyak yang tak lawak. hehe

dk4me said...

jom.. tp gmbr 2 sengal sketlah

FAHMI said...

Dia tak ada gigi tapi tetap tak malu untuk senyum.manis pe dia senyum..hahaha

AesyaZealous said...

how comeeeee..aku tak bersalah..hahahaha

anamizu said...

nengok gambar tu pun dah tersenyum sesorang je cik ana nih ha..hik3

recent post : |kenal mohsen namjoo???|

AesyaZealous said...

siap ko fahmi..esok nama kau pulak kat blog post aku!! muahahaha

FAHMI said...

AZ, kau jgn nak buat cerita pelik2 pasal fahmi sudah..bakar blog Az nanti..hahaha

mrs.sabri said...

kenapa perlu senyum?senyum tu kan satu sedekah :)

Budak Perasan Lawa :D said...

bersyukur krane slalu sedekah dkat sume org :)

FAHMI said...

Walau gigi macam gamba kat atas,tetap senyum eh..hehehe

~Kirin Selama Perak~ said...

mmg ko gila !
haha

Scarlett O'Hara said...

Buang gambo rongak tulah.Terkejut tengok wlupn dh banyak kali gi sini.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

yeah kenapa perlu senyum . sebab senyum itu satu sedekah . dan senyum juga ta pelu kata apa2 . hehe

Sharifah nor said...

buh ler gambar comey sikit dik oiii...tengok gigi pun dah tak lalu....

Encik Tikus said...

popular betul gambar pakcik tue

Awangku Johan said...

salam ziarah n salam perkenalan..
saya follow blog awak ek.. mai singgah n follow blog saya...

NurLailatul said...

kesian btol sapa yang tak boleh nak senyum tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...