Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Monday, February 14, 2011

Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2


Aku sekali lagi masuk segmen yang brader ni buat.Best...Nak join skali? Klik sini untuk maklumat lanjut.Serius aku cakap kalau join segment brader ni memang berbaloi.Kita untung,dia pun untung..

Soalan aku untuk Brader Ben...

Saya ni budak sekolah lagi dan blog aku pun tak best macam abg. Kalau saya nak post aktif macam abg memang tak sempat la kan,tak kan nak bawak laptop masuk kelas kot.hehe..Jadi bagi la tips,macam mana nak menguruskan blog dengan baik bagi blogger2 yang masih bersekolah macam saya?...(soalan wakil bagi blogger yang masih bersekolah)

Aku harap dia jawab la soalan aku ni..wahai brader Ben,jangan tinggalkan aku dalam tertanya-tanya apakah jawapannya....hehe..

Mood:Nak SPM pun masih nak aktif berblogging ke?Yang penting urus masa kan?Hehehe

11 comments:

apisv2 said...

hehe;p

Hanim Mahali said...

de jugak time nak blogging even sekolah... yang sekolah berasrama lagi la tak de peluang langsung... tapi bukan akak la... adik akak...

nazrul ashraff said...

haha..last year mse nak spm..hari2 online even tgh trial!! haha..tapi msa tu bukan addict ngan belog la..addict ngan fb..

CikNiza said...

hehe..same la..sy juge masih bersekola tp sekola peringkat tinggi la..hehe :p

FAHMI said...

Fahmi ni dah la sekolah..spm..asrama pulak tu..rabu ni balik asrama mati la blog ni jap..mesti tak ada org nak dtg dah..huuuu

razzmatazz said...

kau asrama? skola mne pula?

taon dpn kau on la puas puas.

FAHMI said...

Aku tak pernah sekolah harian..asrama je dari dulu..haha

razzmatazz said...

yela. skola mne?

Cik Merah said...

kalo skolah asrama camne bleh berblogging ek...sempat ke?

webmp3malay said...

merasa la jugak join sama

FAHMI said...

Cik merah:ermm..time cuti je la boleh berblogging ni.sebab tu blog mati je tak ada org nak datang..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...