Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Tuesday, March 15, 2011

Aku menangis terharu.....

Bismillahirrahmanirrahim......

Aku dengan rasa penuh rendah diri berterima kasih kepada semua pembaca aku terutamanya yang join segmen pertama aku. Aku pada mulanya takut gila untuk nak buat segmen ni sebab aku rasa mesti tak akan ada orang nak join. Dah la aku ni baru dalam dunia blogging ni tiba-tiba nak buat segmen, berangan apa kan orang nak join?Kalau traffik aku masuk menggila tahap dewa macam berbaloi la korang nak join segmen aku ni kan?Huhu

Korang tau, aku fikir 2 hari 1 malam pasal segmen ni. Nak buat ke tak nak? Ada orang nak join ke? Aku punya idea ni dapat tarik orang ke? Kalau aku buat lepas tu tak ada orang nak nak join apa perasaan aku? Mana la tau frust menonggeng sampai terus tutup blog pastu bakar laptop kan? Bahaya tu..hahaha...

Maka aku pun mintak khidmat nasihat dari seorang ni. Boleh kata banyak la khidmat nasihat aku dapat dari dia ni. Free pulak tu. Dah la pemurah bagi aku header free.Haha..Dia ialah Aesya. Thx ya sis.(aku muda lagi) haha...Panjang pulak aku bercerita kan?Sorry2...

Maka dari pagi semalam sampai tengah malam tadi seramai 22 orang telah join segmen aku. Banyak weyh!! Banyak bagi aku yang baru dalam dunia blog ni la kan?Huhu..Maka aku tertarik dengan sorang ni punya entry. Sebab apa? Mungkin sebab style dia sama dengan style aku kot. Macam mana style aku? Haaa...Jom baca entry dia ni...



Kat bawah ni aku letak sekali lagi link untuk semua peserta segmen aku. Siapa yang baca blog aku(ada orang baca ke?) tapi tak join segmen ni ataupun yang join, aku jemput buat berapa kali tah untuk melawat blog diorang ni. Lagi-lagi yang tengah bertunang atau mengandung. Boleh la korang dapat nama-nama yang sedap. Boleh juga menjadi garis panduan untuk korang nak buat pemilihan nama anak nanti..Baca jomm...

http://piahbecok.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://pearloftheeyes.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://beautifulmonstaa.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-anak-kita.html

http://putrimalupage.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://chuckhanafibass.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html


http://sayasukanyanyi.blogspot.com/2011/03/segmen-tanya-fahmi-siapakah-nama-anak.html


http://kamikazesakurahehe.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html


http://indahnyatakdirmu.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://aleen26.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://mayangdany.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://ikutsukeakue.blogspot.com

http://talkithulky.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://coretanakukahini.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html


http://cintanabella.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://schawutt.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://colourdeheart.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://akuzealous.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://fairyofmylove.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://mierayizz.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmisiapakah-nama-anak-kita.html

http://khadijahmohamedmusa.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-siapakah-nama-anak-kita.html


Selesai~

Terharu lagi sebab ada orang join.Haha..exited!!Lepas ni kalau aku buat segmen ada orang nak join tak? Dalam kepala aku ni penuh dengan idea ni..huhu..

Mood: Aku nak anak seramai 14 orang boleh tak?Boleh buat satu pasukan bola.Haha

10 comments:

faralovexx said...

waaa,,thniah2....takper laa...fara pown org bru....kiter kna laa try kan....xperlu takut2...huhuhu

anyway.,,nk join ke x nk segmen ni...sye budak bawah umur...kui3

cik-terompah said...

nak hadiah iphone kalau join .. hehhe

crappysara said...

hahha..cool stuff for my mom actuall*tap mak saya xmngandung pon*

Adibah Ishak said...

jangan nangis2 la bro fahmi..pasti ada ramai yg join.. :)

qlah said...

huwa~ qlah nak ngis jugak lah . huhu .
x mo sedeh2 la fahmi . qlah kn ad . smua org ad . itulah nmenye kwn .

p/s: nak join juge klau fahmi x kesah.. hehe . slm prknln :)

http://aqilah214.blogspot.com

nadira shahid said...

next segmen, insyaAllah NS join.. im newbie also, mntk tunjuk ajar ;)

buuwa said...

segmen nih aku xjoin.. cepat2 wat segmen yg berikutnya... ^^.. kalo ngam jiwa.. aku nak join jugak.. heheh

FAHMI said...

Buuwa: jiwa kau macam mana eh?hehe..sebelum hujung minggu ni aku nak buat segmen lagi ok tak?hehe

NS:fahmi pun newbie.tak tau nak ajar ape.hehe

qlah:selamat berkenal.hehe

AI:Anda pasti?bagus la kalau ramai nak join.hehe..

Crappysara:bakal mengandung...kan?

CT:Wahh..demand hebat ni.HAHA

Faralovexx: Fahmi yang buat segmen ni pun bawah umur. Nak kawen pun tak lepas syarat umur lagi.haha

atiEy_[azHa] said...

dah tamat ke ? huhu . baru jumpaa . heheh

e|m|a said...

sorry,takde idea dou pasal anak2 ni
*mode suci.
HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...