Mengorat Abang Macho Di MUAZFARIS.COM

Saturday, March 19, 2011

SI manis di petang hari.......

Semua link pesertra segmen aku dah aku habis kongsikan kat sini. Siapa yang tak senarai or aku tertinggal link dia sila laporkan cepat-cepat.Aku tak nak ada kemalangan perasaan dikalangan pembaca aku.Report awal-awal eh..hehe...

So sape yang bakal aku nobatkan sebagai ratu cantik ni....Sabar....Aku pun tak tahu lagi..ramai sangat join segmen ni. Aku ingat sikit je rupa-rupanya dah dekat 50 orang dah yang jaoin.Terkejut aku..Huhu..

Ni senarai terakhir..jom ramai-ramai kita terjah waktu petang-petang macam ni. Mana tau dapat tips kecantikan dan motivasi diri dari entry diorang. Jom!!!

31)http://intan-nurashid.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

32)http://herstoriie.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

33)http://dearmiszlips.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

34)http://nasuha-nordin.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-nie-cantik-ke.html

35)http://coffeeprincess93.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

36)http://pendambarahmat.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

37)http://lilgirlybloggy.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

38)http://surayaartis.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

39)http://fatinlokman.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html


40)http://norathirahismail.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

41)http://fafyz93.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

42)http://letopkeypad.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

43)http://syuesyada.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

44)http://lineputihlinehitam.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantikhensem-ke.html

45)http://www.sembil9n.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

46)http://potrait-mniature.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

47)http://stalknebengz.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-ni-tak-cantik-ke.html

48)http://mynamealia.blogspot.com/2011/03/tanya-fahmi-aku-nie-tak-cantik-ke.html

Mood: Ada orang tanya aku, "ni sape?asyraf muslim ke?" Ohhh..adakah aku.......hahaha

2 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku antara last person send link kat ko.. hahahha...

Nurul Zulfa said...

banyak laa kau nak masuk !
dah asek kene pakse je , aku TERPAKSA masuk okehhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...